۲ مطلب در تیر ۱۳۹۹ ثبت شده است

طرز تهیه ابگوشت

مواد لازم:

نخود و لوبیای سفید باهم دو سوم لیوان
گوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرم
گوجه فرنگی ٢عدد متوسط
پیاز یک عدد
سیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)
سیب زمینی ٢ عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
لیمو عمانی یکعدد
مرزه خشک به دلخواه یک ق.چ
نمک ، فلفل به مقدار لازم

  • ساسان سلطانی
  • چهارشنبه ۱۸ تیر ۹۹

فنون پخت باقالی + خواص باقالی

مواد لازم برای تهیه باقالی :

 باقالی تازه ۴ کیلو با پوستنعنای خشکبه مقدار لازمسرکهبه مقدار لازم نمک،فلفل سیاهبه مقدار لازمسماقبه مقدار لازمروش تهیه باقالی :

ابتدا ۴ کیلو باقالی تازه را از پوست درآورید. اگر باقالا خشک باشد به مدت یک روز در آب سرد بخوابانید. باید روی باقالی ها را یک وجب آب پر کند که موقع خیس خوردن آب کم نیاورید. زیرا بعد از یک روز درشت می شوند و آماده پخت می شوند.

  • ساسان سلطانی
  • چهارشنبه ۱۱ تیر ۹۹