مواد لازم: 

4 عدد تخم مرغ به دمای محیط رسیده

1 پیمانه شکر دانه ریز

1/4 قاشق چایخوری وانیل

2 پیمانه آرد

2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

1 نوک قاشق چایخوری هل آسیاب شده

1 پیمانه روغن مایع

مواد میانی

2 عدد سیب 2 تا 3 عدد

1 قاشق چایخوری دارچین

1 نوک قاشق چایخوری هل

Image result for ‫پای سیب کیکی‬‎

طرز تهیه

  1. در کاسه ای تخم مرغ های به دمای محیط رسیده را به همراه شکر با همزن بزنید. در اوسط هم زدن، یک چهارم ق چایخوری وانیل اضافه کنید.

  2. در کاسه ای جداگانه آرد سفید قنادی به همراه بکینگ پودر و کمی هل آسیاب شده را سه بار از الک رد کنید و کنار بگذارید.

  3. پس از اینکه تخم مرغ و شکر حالت کرمی و سفید پیدا کرد، روغن مایع را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. حالا مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و باز بهم بزنید. زیاد بهم نخوره، در حد مخلوط شدن کافیه.
    باید از قبل سیب ها را پوست بگیرید و ورقه کنید و با دارچین و پودر هل مخلوط کنید و کنار بگذارید .

  4. حالا ته قالب گرد یا مربع کاغذ روغنی بیندازید و نیمی از مواد را ته قالب ریخته، سپس سیب ها را روی آن بچینید و بقیه ی مواد کیک را روی سیب ها بریزید.

  5. حالا یک عدد زرده ی تخم مرغ و یک قاشق ماست و کمی زعفران را مخلوط کرده و با برس روی سطح کیک به آرامی بمالید و کمی هم کنجد رویش بپاشید.

  6. فر را از یک ربع قبل با دمای 175 تا 180 درجه روشن کرده، حالا قالب را به مدت 40 تا 45 دقیقه درون فر بگذارید تا بپزد. از 35 دقیقه به بعد سر بزنید تا رویش زیاد قهوه ای نشود. من خودم سر 45 دقیقه بر می دارم . نوش جان

منبع: nooshidani.ir