یکی از پر طرفدار ترین فست فوود های زمان بچگی ما همبرگر بود. خوراکی خوشمزه که اگر سالم و سلامت درست و پخته شود، می تواند بسیار مفید و در عین حال خوشمزه باشد. می توانید با کمک گرفتن از هر مخلفاتی دوست دارید، ساندویچی لذیذ ترتیب بدهید. از گوجه فرنگی خام یا کباب شده، قارچ، پیاز و غیره. در کنار ساندویچ هم می توانید سیب زمینی سرخ کرده و یک سالاد کاهوی سبک داشته باشید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم :

روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری

بادمجان : 1 عدد ریز شده

نمک دریا : 1 قاشق چایخوری

موسیر: 2 و 1/2 فنجان

قارچ خرد شده : 200 گرم

گشنیز خرد شده : 1 قاشق غذاخوری

برنج قهوه ای پخته شده : 1/2 فنجان

آرد گندم : 1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه تازه آسیاب شده : 1/4 قاشق چایخوری

هویج رنده شده : 2 عدد

سس گوجه فرنگی : 1 فنجان

پنیر پارمزان : 1/4 فنجان

ریحان تازه خرد شده

 

همبرگر رژیمی بادمجان و قارچ

طرز تهیه :

درون تابه روغن زیتون را بریزید.

بادمجان ها را ریخته و تفت دهید تا طلایی شود.

نمک، گشنیز، موسیر و قارچ ها را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا قارچ ها هم طلایی شوند.

مخلوط را در ظرفی قرار دهید تا خنک شود.

برنج قهوه ای پخته شده، هویج رنده شده و آرد را به مخلوط اضافه کرده و با مخلوط کن، کامل میکس کنید به طوری که چسندگی داشته باشد.

از مخلوط به اندازه گردوهای کوچک برداشته و درون روغن سرخ کنید.

روی نان کمی سس گوجه فرنگی بمالید و همبرگرها رو روی سس قرار دهید.

روی همبرگرها کمی پنیر پارمزان رنده شده و ریحان تازه بریزید.

منبع: اتاق 24