موادلازم :

آرد نان فانتزی :330گرم

شیر گرم:185گرم

تخم مرغ با چنگال زده شده:20گرم

شکر:20گرم

پودر مالت:3گرم

نمک:3گرم

کره نرم شده :30گرم

خمیرمایه خشک فوری:3گرم

مواد لازم برای تهیه پیش خمیر

آرد نان:10گرم

آب :50گرم

موادپیش خمیر شامل 10گرم آرد و50گرم آب را کاملا باهم مخلوط میکنیم.

بعدظرف را روی حرارت متوسط گاز قرار داده مرتب هم می زنیم تا حالت فرنی یا پودینگ به خود بگیرد.

ظرف را در دمای محیط میگذاریم تا سرد شود.

خمیرمایه وشیرگرم(دست نسوزد)رابا هم مخلوط کرده 5دقیقه کنارمیگذاریم تا خمیرمایه فعال شده وکمی پف کند.

دریک کاسه آرد، پودرمالت، شکر ونمک را ریخته بعداز مخلوط کردن خمیرمایه وشیر، تخم مرغ وپیش خمیر سردشده را اضافه میکنیم.

بعد از کمی ورز دادن باید کره نرم شده در دمای محیط راکم کم به خورد خمیرداده حسابی ورز بدهیم.

یک ساعت استراحت اول با روکش درجای گرم خمیررابه سه قسمت تقسیم میکنیم وبعد از چونه گیری مجددا 15دقیقه استراحت دوم میدهیم.

همچنین بخوانید:

قالب لوف یا قالب نان تست را با روغن جداکننده چرب میکنیم

هریک از قسمت های خمیر را به صورت بیضی ایستاده باز میکنیم ولبه پایینی ولبه بالایی خمیر را تا خط وسط تا می زنیم. سپس خمیر را روی سطح کار می چرخانیم تابه حالت افقی شودو وردنه میکشیم تا دوباره به حالت بیضی ایستاده شود حالا رول میکنیم ودر قالب میگذاریم(هرسه چونه )

45 دقیقه حدودا استراحت سوم دارد تاوقتی که چونه ها پف کردند و به لبه قالب رسیدند.دردمای180درجه به مدت نیم ساعت قرار دهید.

منبع: cafebouk